Senaste inläggen

Att välja tafs till flugfiske
  • 07 Jul, 2022

Om du ska få ut så mycket som möjligt av ditt flugfiske är det viktigt att du väljer en bra tafs. Det finns tafs till flugfiske som är anpassade för just detta. Det tillsammans med bra fiskespön kommer göra din upplevelse så mycket roligare. Det bästa är om du vet vilken typ av vatten du ska fiska i och vilken typ av art du ska fiska efter. Då kan du anpassa ditt val efter det.

Väska eller ryggsäck
Fiskeväska, en mångfald variationer
  • 08 Nov, 2021

Att lägga ner lite tid vid val fiskeväska, som passar dig, är värt besväret. Det finns ett stort utbud. Det finns stora modeller för båtfiske och mindre modeller som är lätta att ha med även vid fiskning från land. Det finns också modeller i form av ryggsäckar som underlättar din rörlighet när du flyttar på dig. Vissa har fiskeboxar inuti och andra fyller du själv. Många modeller är anpassade till olika fisketekniker.

Man som flugfiskar med rätt utrustning
Vad behöver du för flugfiske utrustning
  • 04 Oct, 2021

Det är inget ovanligt att man har flugfiske som hobby, det är både underhållande, stressfritt och avkopplande. Men som med alla sporter och äventyr gäller det att du har rätt utrustning. Flugspöt är en självklarhet, men viken typ man behöver kan variera beroende på var man har tänkt sig att fiska och framförallt hur stora fiskar man har tänkt att fånga. Så vad mer för flugfiske utrustning kan du tänkas behöva?

En man som fiskar
Flugfiske online - tips om produkter för fiskeresan utomlands
  • 01 Sep, 2021

Drömmer du om att åka utomlands och fiska? Då kanske du vill ta med dig din egen fiskeutrustning? Det är inte bara Sverige som bjuder på fantastiska fiskevatten och upplevelser utan de finns över hela världen. Om du älskar flugfiske är till exempel Tyrolen i Österrike ett mycket bra val. Du hittar mycket utrustning till flugfiske online och kan förbereda dig på bästa sätt. Hitta allt du behöver till flugfiske onlineFörst och främst bör du göra en lista på de saker som du vill ha med dig.